Въпроси и отговори


Разполага ли хотелът с басейн и плаща ли се за него?
Хотелът разполага с външен басейн с южно изложение. Ползването на басейна, шезлонг и чадър е безплатно. Към басейна има и детска част.

Има ли Интернет в хотела, какъв вид е и плаща ли се за ползването му?
Хотелът разполага с безжичен Интернет, като сме се погрижили всяка стая + пространството около басейна, терасите, рецепцията и помещението за хранене да е с много добро покритие. Ползването му е безплатно.

Предлагате ли различни пакети с включено хранене?
Хотелът не поема изхранване на гостите, тъй като се намира на самия център, има изобилие от заведения, ресторанти, магазини и други - предлагащи храна на достъпни цени. В хотела осигуряваме кухня - оборудвана с всичко необходимо в полза на гостите, като нейното ползване е абсолютно безплатно.

Какви са правилата за деца?
Всички деца до 6 години отсядат безплатно в рамките на капацитета на резервираното помещение. Деца над 6 г. настанени на допълнително, разтегателно легло доплащат 15 лв. на ден.

Какви са правилата за домашните любимци? Домашни любимци са разрешени при поискване. Може да се изисква такса. Хотелът определя правилата според конкретния случай.

Как да резервирам стая или студио във Вашия хотел?
Запитване за настаняване можете да направите чрез формата за резервация или да се свържете директно с нас на телефони: 0879 310544 и 0878 745354

Как да потвърдя резервация?
Потвърждение на резервация можете да направите чрез депозит на 30% от сумата за целия престой.

Как да анулирам резервацията и какво ще ми струва това?
Анулиране на резервация без да загубите депозита, можете да направите до 14 дни преди датата на пристигане. При анулиране на резервацията по-късно сумата на внесения депозит ще бъде удържана.

По кое време на деня е настаняването и освобождаването?
Настаняването става след 14:00 часа (при възможност и по рано). Освобождаването на стаята трябва да направите до 12:00 часа.

С какви методи за разплащане разполага хотела?
Престоят си при нас можете да заплатите по следните начини:
- По банков път (подробностите за което ще Ви предоставим след запитване за резервация)
- Кеш (при пристигане).
- С карта (приемаме всички видове кредитни и дебитни карти)
- PAYPAL, MONEYBOOKERS

Как да стигна до хотела?
Моля разгледайте нашата страница за контакти. Ако след това все още не можете да се ориентирате - пишете ни за да Ви насочим.


Резервирай сега

1